VILA udsalg

  • af

VILA udsalg

Products not found

VILA

VILA er et populært og elsket tøjbrand, som hører til den danske Bestseller-koncern. Stilen i de mange kollektioner er inspireret af den skandinaviske minimalisme, og det er styles, som kan klæde både ung, voksen og ældre.

Selvom den overordnede designlinje er enkel, så leger brandet med sofistikerede og skønne mønstre og farvesammensætninger, som er med til at skabe kulør, personlighed og udtryk.

Som det er kendetegnende for de forskellige Bestseller-brands, har VILA fingeren på pulsen, når det kommer til at udvide sortimentet hver sæson.

Køb sæsonens nye outfits der matcher dit image

Hver sæson lanceres der nye kollektioner, som er skabt i tråd med brandets kerne-DNA om minimalisme og tidens modetrends. Du kan fylde dit klædeskab fra bund til top med alt fra de klassiske og uundværlige jeans og t-shirts over sommerkjoler, shorts, bluser og feminine skjorter.

Det feminine udtryk går igen på alle items hos VILA. Missionen hos det danske designerbrand er at være kvindernes foretrukne valg, når garderobeskabet skal fuldendes, og når der er brug for tøj, der komplimenterer personligheden.

De 3 bærende værdier som alle kollektioner er designet i forhold til, er:

  • Femininitet
  • Sensualitet
  • Enkelthed

Du finder både de stilrene og helfarvede styles hos brandet, ligesom du kan dykke ned i sæsonens nye mønstre og prints.

Et af Danmarks mest elskede ”Go-To”-brands

VILA bestræber sig på at være Danmarks største ”Go-To”-brand blandt piger og kvinder i alle aldre. Dette stiller krav om, at designerne bag Bestseller-mærket konstant fornyr sig og leverer styles, som er skabt til kvinders livsstil og hverdage. Det skal være tøj og tilbehør, som er nemt at sammensætte og få glæde af i mange år frem.

At det populære modebrand konstant formår at frembringe kollektioner, som rammer tidsånden og den moderne kvindes smag, afspejles blandt ved de alliancer, som designerne bag brandet etablerer.

Da VILA i år 2014 kunne fejre 20-års jubilæum, blev dette markeret med et nært og udbytterigt samarbejde med den roste og respekterede, franske designer Valentine Gauthier.

Lad dig forføre af sæsons nye prints, farver og pasforme

Uanset om du er på udkig efter en skøn kjole til den kommende fest, eller om det er basic-varerne, der skal fyldes op med i din garderobe, finder du det hele hos Bestseller-brandet. De tilbyder styles i alle størrelser fra 32-44, og du kan lade dig inspirere af de nyeste kollektioner.

Én af de største årsager til VILA’s succes er, at brandet henvender sig både til mor og datter. Priserne er konkurrencedygtige, og materialerne er både miljø- og hudvenlige.

Det danske modebrand er repræsenteret i hele Europa og har sit hovedsæde nær Skanderborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *