Vero Moda udsalg

  • af

Vero Moda udsalg

Products not found

Vero Moda

Vero Moda hører til ét af de største og mest populære modetøjsbrands herhjemme og har eksisteret siden år 1987. Mærket blev udviklet og skabt af Bestseller-koncernen og var iblandt de første tøjmærker fra den familieejede virksomhed.

I dag har brandet vokset sig stort, og tøjet forhandles i flere andre lande i hele verden. Der findes mere end 1000 butikker med Bestseller-mærket fordelt både i og uden for Europa, og mærket er repræsenteret i mere end 45 lande.

Mere om historien bag

Siden det populære pige- og dametøjsmærke første gang så dagens lys, har tøjet fra de mange kollektioner altid båret præg af fokus på simplicitet. Hver en kollektion er skabt til at være enkelt, stilrent og klassisk, så du kan bruge hver item i mange år frem og blive ved at sammensætte det med nye styles.

Det var grundlæggeren af Bestseller-koncernen, Troels Holch Povlsen, der fandt på navnet ”Vero Moda” ved en ren tilfældighed. Han havde set en t-shirt med det unikke navn på brystet og besluttede sig for, at dette skulle Danmarks kommende pige- og dametøjsbrand opkaldes efter.

Moderigtigt tøj til piger og kvinder i alle aldre

Er du på udkig efter et helt nyt outfit til garderoben, eller vil du købe lækkert og moderigtigt tilbehør som gave til svigerinden, datteren eller din kæreste? Hos Vero Moda finder du styles, der kan bruges både til hverdag og til fester. Én af de primære årsager til brandets succes er kombinationen mellem de moderne items og de budgetvenlige priser.

De konkurrencedygtige priser gælder både sæsons nye varer og basisvarerne såsom toppe, jeans og accessories.

Uanset om du er til det casual look, det stilrene outfit, eller om du foretrækker at veksle imellem street looket og det klassisk udtryk, kan du finde de helt perfekte styles hos det elskede Bestseller-mærke.

Køb dine favoritstyles på nettet og få det bedste udvalg

Hvordan du foretrækker at handle modetøj, er helt op til dig. Du får et lige så stort udvalg af de nyeste modevarer på nettet, som når du besøger én af de mange Vero Moda butikker. De fysiske butikker er fordelt i hele Danmark, og der forhandles både de seneste nye varer samt produkter fra de uundværlige basiskollektioner.

Når du besøger en webshop, der forhandler et stort udvalg af items fra den populære Bestseller-butik, vil du hele tiden opleve et nyt sortiment og stor udskiftning i produkterne. Igennem de seneste 20 år har Bestseller samarbejdet med nogle af Danmarks og verdens førende designer og topmodeller i udviklingen af nye varer.

Iblandt samarbejdspartnerne kan blandt andet nævnes vores egen Helena Christensen og udenlandske skuespillere og ikoniske modeller som Kate Moss, Claudia Schiffer, Alexa Chung og Gisele Bündchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *