Tiger of Sweden udsalg

  • af

Tiger of Sweden udsalg

Products not found

Tiger Of Sweden

Det svenske tøjmærke har i flere årtier været et af de mest toneangivne modebrands på det internationale område for fashion. Tøjfirmaet blev etableret tilbage i år 1903 af det svenske makkerpar Markus Scwharmann og Hjalmar Nordström. I de første mange år hed mærket blot ”Tiger”. For at cementere de svenske rødder blev der tilføjet ”Of Sweden”, da brandet begyndte at blive populært også uden for Sverige.

Sådan startede det

I begyndelsen var det udelukkende bukser, som var designet med helt klassiske snit, der var brandets kernevare. Bukserne henvendte sig til den modne mand, som ønskede høj komfort og slidstyrke på basistøjet. Det var først i løbet af 1990’erne, at Tiger Of Sweden udvidede deres sortiment og begyndte at henvende sig til en bredere kundegruppe.

I 1990’erne kom jakkesættene til i sortimentet, som var designet til de unge og modebevidste byboere. Dette betød en stigning i materialekvalitet og en tilsvarende stigning i pris.

Lanceringen af de populære jakkesæt blev startskuddet på det svenske brands succes i de efterfølgende år.

I dag finder du lækre, smarte og moderigtige kollektioner bestående af både sko, tøj og accessories til såvel mænd som kvinder.

Ikoniske styles der er designet til at skabe stil

Det er fortsat fokusset på det klassiske snit, der er kendetegnende for de mange kollektioner hos Tiger Of Sweden. Visionen er at lancere tidløse designs, som moderne kvinder og mænd kan bruge år og efter og mixe med items fra andre højkvalitetsbrands.

Ét af modevirksomhedens kernevarer er den udødelige trenchcoats, der produceres både i maskuline og feminine udgaver. Når du køber tøj eller tilbehør fra den svenske modeproducent, investerer du i dit image og ikke mindst i din komfort.

Bæredygtighed og miljøbevidsthed har alle dage være en del af DNA’et hos Tiger Of Sweden. Hver en kollektion produceres under kontrollerede forhold.

Køb skandinavisk kvalitetsmode til ham og hende

Som følge af de udødelige styles og de klassiske snit kan du se frem til at få glæde af dit modetøj år efter år. Det er items, der kan bruges på jobbet, i fritiden og ikke mindst i forbindelse med festlige lejligheder.

Er du til den casual stil, kan du bære jeans, skjorte eller bluse og kombinere det med et par elegante sko. Skal looket peppes op, kan du fuldende dit outfit med smykker, bælte, taske eller et lækkert tørklæde.

Når du undersøger de smagfulde kollektioner, vil du opdage, at der på både skjorter, bukser og jakker er dekoreret med elegante og sofistikerede detaljer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *