Stine Goya udsalg

  • af

Stine Goya udsalg

Products not found

Stine Goya – Personlighed, bæredygtighed, og kunst i et stykke tøj

Stine Goya har virkelig fart over feltet i modeverdenen, med hendes helt fantastiske dametøj, og det er der mange grunde til.

Vælger du tøj fra dette brand får du langt fra almindeligt, klassisk dametøj. Du får et stykke personlighed, der er lagt tanke i, og en stil der er skabt med et budskab.

Designeren selv har nogle stærke holdninger, som afspejler sig klart i tøjet.

Bl.a. har hun udtalt: “Farver er fascinerende og fortæller så mange historier – fra storslåede eller dramatiske fortællinger til passioneret poesi. Jeg elsker det”

Hun følger ikke den hidtil sete tendens fra den typiske modeindustri, hvor det er nutidens trends der sætter rammerne. I stedet er det håndtegnede prints og farveholdningen, der skiller dette brand fra andre. Brandet er vildt og kunstnerisk, og for alle der ønsker mode med designerens personlige aftryk. 

Bæredygtighed bliver vigtigere, også når det kommer til dametøj

Stine Goya startede i modebranchen som model hos Chanel, men kun 6 år senere besluttede hun sig for at starte sit eget brand. Hun har altid ønsket at være sig selv og give udtryk for det.

Et stort skridt på vejen blev taget i 2019 hvor hun fremviste den første bæredygtige kollektion. Stine Goya viser, at man stadig kan skabe fantastisk design med bæredygtige materialer.

Når du vælger dette brand, vælger du også bæredygtighed. Bl.a. bruges der genanvendt polyester, økologisk silke og hør samt genanvendt bomuld – mens ord som acetat, polyamid og konventionel bomuld er helt no-go i kollektionerne hos den danske designer.

Desuden håber den unge designer på at folk ser på tøjet som et kunststykke som er tidløst, og man derfor kan blive ved med at gå med uanset skiftende tendenser.

Stine Goya arbejder sammen med flere forskellige store kunstnere, og lader sig selv inspirere heraf, hvilket også ses på hendes design.

Dametøj for alle

Stine Goya er helt klart et legende, feminint og farverigt brand. Designerens har selv udtalt: “Min mission er helt klart at få kvinder til at turde gå lidt anderledes klædt i stedet for at vælge det sikre sorte og grå, og at de får komplimenter og bliver bemærket”

En klassiker inden for brandet er designerens oversize kjoler, som kan bæres af alle aldre og former. Så ønsker man dametøj med et design der udspringer af personlighed, og fortæller en historie, så er brandet værd at kigge efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *