NA-KD udsalg

  • af

NA-KD udsalg

Products not found

NA-KD

Det populære brand (der udtales ”naked”) er opkaldt efter dets identitet, der handler om ”The Naked Truth” (”den nøgne sandhed”). Det vil sige, at det du ser, er det du får. Brandet har som mission at designe og fremstille enkle og gennemskuelige styles, der skaber værdi og komfort for piger og kvinder.

NA-KD hører til de nyeste fashionbrands på det internationale område. Det blev etableret i år 2015, og siden da er populariteten kun steget i takt med, at piger og kvinder har fået øjnene op for de budgetvenlige priser og de smukke og feminine designs.

Missionen om at gøre op med dyre priser for highfashion

Den primære årsag til at det amerikanske mærke har opnået så stor succes på den relativ korte tid, det har eksisteret, er på grund af koblingen mellem høj kvalitet og skarpe priser. Mærket er grundlagt med ønsket om at tilbyde piger og kvinder modetøj i bedste kvalitet, der skal kunne købes til konkurrencedygtige priser.

Det er opgøret med tanken om, at modetøj skal være dyrt, der gør mærket til et foretrukken valg hos piger i hele verden.

Det er ikke kun de konkurrencedygtige priser, der har ført brandet til dér, hvor det befinder sig i dag. Som noget unikt har NA-KD formået at samarbejde med en række af de mest respekterede bloggere og influencere til lanceringen af nye kollektioner.

For dig der ønsker anderledes fashion

NA-KD vil falde i din smag, hvis du holder af at style dig med anderledes modetøj. Det kan være særlige snit på basic-varerne, eller det kan være farver og mønstre, som får dig til at skille dig ud fra mængden.

Det amerikanske brand er med på beatet hos den internationale modescene. Der lanceres hver sæson helt nye kollektioner, som henvender sig både til de helt unge piger og de selvbevidste og stilfulde kvinder.

Sortimentet hos brandet udvider sig konstant. De seneste nye varer er sko og støvler, som er skabt til at komplimentere den generelle stil, som NA-KD står for.

Uanset om du bruger størrelse 34 eller 42 i tøj, og uanset om du har størrelse 36 eller 41 i sko, kan du finde dine kommende favoritter i det inspirerende udvalg.

Basics, casual, feminint, minimalistiske eller råt?

Kvinder og piger har forskellige stilarter, som kendetegner dem enten i fritiden, på jobbet, på studiet eller til fester. Når du vælger modetøj og accessories fra NA-KD, kan du blive ved med at udvikle, forandre og forme dit personlige image.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *